пʼятниця, 24 травня 2024 р.

Підсумковий звіт по методичній діяльності

Підсумковий звіт за 

2023-2024 навчальний рік


У 2023-2024 навчальному році методист хореографічного жанру Калинюк Маріанна Іванівна започаткувала нову форму методичної роботи – методичний нетворкінг, який проводився щомісяця. Ці зустрічі проводились у перший тиждень кожного місяця і мали на меті зібрання керівників гуртків для обговорення та планування різноманітних заходів, а також для узгодження планів на місяць.

На кожній зустрічі обговорювались такі питання:

1. Планування благодійних заходів та визначення необхідної допомоги для їх організації.

2. Підготовка виховних заходів, зокрема заходів національно-патріотичного характеру та художньо-естетичного напрямку, розважального контенту для дітей різних вікових груп та рівнів навчання.

3. Обговорення та оновлення методичної літератури, включаючи нові методичні рекомендації в галузі позашкільного мистецтва, доступні посібники та платформи для їх замовлення.

Методичні нетворкінги завжди проводились за заздалегідь підготовленим планом методиста, але керівники гуртків мали можливість вносити свої доповнення та пропозиції. Зустрічі проходили у невимушеній та творчій атмосфері, що сприяло ефективній комунікації та обміну досвідом.

При потребі на нетворкінгах були присутні:

- Психолог центру.

- Відповідальний з ОБЖ.

- Заступник директора з господарської частини, яка оперативно реагував на питання щодо господарських   потреб (надання необхідного обладнання тощо).

- Завідуюча організаційно-масовим відділом, яка надавала рекомендації щодо проведення культурно-масових заходів та постановок.

Ця форма роботи зарекомендувала себе як ефективна, оскільки дозволила керівникам гуртків, методистам та іншим працівникам закладу чітко спланувати діяльність та забезпечити високу організованість заходів. Методичний нетворкінг показав свою результативність і буде продовжений у 2024-2025 навчальному році.

Завдяки методичному нетворкінгу у 2023-2024 навчальному році вдалося досягти значних успіхів у організації та проведенні заходів, що позитивно вплинуло на навчальний процес та розвиток творчих здібностей дітей.



Немає коментарів:

Дописати коментар