Архів блогу

понеділок, 6 квітня 2020 р.

Публікації Приходько В.П. (керівник зразкового гуртка сучасного танцю "Артеміда"

Дорогі артемідівці! Карантин у розпалі,але наші гуртківці не такі,щоб падати духом,лінуватися і не танцювати кожного дня! Від сьогодні ділимося своїми напрацюваннями,хвалимось успіхами і радіємо за успіхи друзів! На фото:Юлія Предій і Оксана Маркович.

Зображення






Всім доброго дня і чудового настрою! І ось таке творче завдання:зобразити танцювальними рухами якусь емоцію,до прикладу: радість,образу,злість,занепокоєння,щастя і т.п. Відео виставити сюди,але не пояснюючи. Нехай інші учасники відгадують,яку саме емоцію було показано. Пробуйте! Думайте! Творіть! Чекаю результату,знаю,буде цікаво!))
Друзі, подивіться ще один доказ того, що танець буває набагато красномовніший за слова!)

https://youtu.be/3VO1Zv0RrMU


Доброго дня,дорогі мої артемідівці! Дуже скучила за вами і за нашою спільною творчістю. І нагадую всім,що карантин-це не причина розслаблятися і не мріяти станцювати наш новий крутий хіп-хоп! Тому посилаю вам наше відео,повторюйте вдома комбінацію! Здоров'я всім і гарного настрою!

березня 30, 2020

Доброго дня всім! Продовжуємо працювати над собою,благо,часу у нас предостатньо. Отже,пропоную комплекс нескладних,але дуже корисних вправ,що допоможуть тримати своє тіло у формі. Гарних занять і чудового настрою!https://www.youtube.com/watch?v=5nPKxDMpqNA&feature=share












Немає коментарів:

Дописати коментар